Spelbolag med ansvar

safe gaming
Något vi fokuserat på mycket när vi tagit in vårt spelutbud är att se till att de bolag som vi tipsar om har väldigt bra program för den som vill ta sitt spelande på allvar och löpa mindre risk för att hamna i beroende eller spelproblem. Det finns då något som kallas för grönt spel och detta är verkligen något som är viktigt att ta vara på då detta är något som räddar många spelare ur problem med sitt spelande och det ska man vara noga med att använda dig av.

Lär dig knepen

När man spelar med ansvar så handlar det inte bara om att limitera sig utan även att se till att man fullföljer de regler som man sätter upp för sig själv och detta kan många gånger vara lättare sagt än gjort. Vi ser det som en tumregel att aldrig någonsin under några omständigheter ändra på en regel som vi satt upp för oss själva att hålla under en särskild tidsperiod för detta är verkligen ett varningstecken.
Det viktiga med att spela är att man ser till att det sker under trygga former och vi hoppas att denna post gjorde att du blev lite mer medveten om riskerna.

Ha nu så kul och lycka till med spelandet!

Med vänliga hälsningar, Lars
Spelbolagsverige.se

Bookmark the permalink.

Comments are closed