Odds bonus för december 2016

spelbolag december bonus

Hej och välkommen till detta inlägg som vi skriver om lite olika odds bonusar!

Denna månad så kommer det vara mycket aktivitet på vår sportavdelning på Spelbolagsverige.se. Vi har precis gjort en fräsch ny design på sajten som vi hoppas att ni kommer att gilla. Bakgrunden kommer från ett fotbollsmästerskap som vi faktiskt kommer att köra en lite tävling på. Om du kan kan gissa vilket mästerskap denna bilden hör ihop med så vill vi att du mejlar oss med ditt svar. Den som vinner denna tävling kommer att få åka med oss på valfri allsvensk match och då bjuder vi på både inträde och öl innan! Små evenemang som dessa tror vi kommer gynna våra besökare på Spelbolagsverige.

Dagens odds bonus

Idag så har vi en riktigt fin odds bonus till dig dessutom på ett svensk spelbolag. Här kommer du nu att kunna ta en härlig bonus hela vägen upp till 1000 kronor. Hur mycket insättning krävs det då från din sida för att få detta. Endast 100 kronor! Det är en matchbonus så den kommer att baseras på ditt insättningsbelopp. Det betyder alltså att om du sätter in 100 kronor så får du 200 kronor att spela odds bonus för. Om du vill ta mer så kan du sätta in 1000 kronor och få 2000 kronor att spela för.

Tips från coachen

Här på Spelbolagsverige står vi alltid till din förfogan gällande speltips. Du kan höra av dig till oss enkelt genom att skriva ett meddelande eller så kan du kontakta oss på facebook. Du får mer än gärna också komma med egna speltips om det är något du skulle vilja lägga till på sidan. Vi vill att Spelbolagsverige.se ska vara en spelsajt för spelare av spelare. Om du ger oss ett tips som leder till att du hamnar på sidan så kommer vi även givetvis att ordna fram en bra exklusiv bonus till dig som tack för hjälpen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed